Werken bij Coulant | Coulant

Wie wij zijn

Coulant is gespecialiseerd in de werving & selectie alsmede detachering van hoger opgeleide professionals in de logistiek, van HBO tot WO niveau. Coulant is continue op zoek naar professionals, soms voor een tijdelijke opdracht, maar meestal voor een langlopend project en een baan als aanloop naar een vast contract. 

Van origine zijn wij een familiebedrijf dat ruim 25 jaar geleden is opgericht, Coulant heeft zich in 2014 getransformeerd van een generiek uitzendbureau naar een bureau die de focus naar één aspect in de markt ging verleggen, namelijk de markt van hoger opgeleide professionals in de logistiek.

Vanuit Utrecht werken wij voor klanten door heel Nederland, wij gaan echter verhuizen naar ons geheel eigen pand. We zijn flink aan het uitbreiden en daar hoort natuurlijk een grotere werkomgeving bij, die wij naar onze eigen identiteit kunnen invullen. Ook wordt de bereikbaarheid van ons kantoor sterk verbeterd door de verhuizing.  Vanaf september 2019 verhuizen wij naar ons gloednieuwe kantoor in Houten.

Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, innovatief, professioneel met korte communicatielijnen. De consultants bij Coulant zijn allen vakvolwassen met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. Daarnaast Coulant staat voor ondernemerschap, dit ondernemerschap staat gelijk aan eigen inbreng binnen de organisatie.

Werken bij Coulant

Coulant, de volgende stap voor professionals in de logistiek.

Wat wij doen